ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΥΡΙΖΑ: Πλαίσιο κανόνων και κυρώσεων θεσπίζει ο Α.Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Πλαίσιο κανόνων και κυρώσεων θεσπίζει ο Α.Τσίπρας

Τέλος στα τελευταία επικοινωνιακά και πολιτικά «φάλτσα» στελεχών του θέλει να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θεσπίζοντας πλαίσιο κανόνων και κυρώσεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση με το προεδρείο της ΚΟ εισηγήθηκε οργανωτικά μέτρα με το σκεπτικό πως δεν μπορεί το κόμμα να επιτρέπει άλλο πια επικοινωνιακά και πολιτικά λάθη, τα οποία «θολώνουν το στίγμα μας, τις συλλογικές αποφάσεις μας και δίνουν ευκαιρίες στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν φέρει τον εαυτό τους και τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «επιτροπή δεοντολογίας» θα αποτελείται σίγουρα από τέσσερα πρόσωπα, το γραμματέα της ΚΕ, τον εκπρόσωπο Τύπου, τη γραμματέα και το διευθυντή της ΚΟ, πρακτικά δηλαδή τους Δημήτρη Τζανακόπουλο, Νάσο Ηλιόπουλο, Όλγα Γεροβασίλη και Θανάση Θεοχαρόπουλο, αντίστοιχα. Ίσως να υπάρξει και κάποια προσθήκη, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα (28/09), οπότε θα συνέλθει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία για να επικυρώσει την πρόταση του προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.