ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Τσακαλώτος: «Να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος»

Ε.Τσακαλώτος: «Να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ζήτησε κυβερνητική αλλαγή για την διαχείριση των παράλληλων κρίσεων της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών και της οικονομίας.

«Πρέπει να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος. Να καταλάβει την ενδογένεια αυτών των κρίσεων για να καταφέρει να μας βγάλει από την κρίση που μας φέρατε» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους παρισταμένους υπουργούς.

​Πάντως, η φράση του κ. Τσακαλώτου εκλήφθηκε από αρκετούς ως αίτημα για εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο είπε: «Αυτή η κυβέρνηση υποτίθεται είναι η κυβέρνηση των επενδύσεων. Δεν είναι σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους που δεν καταλαβαίνουν πως να κάνουν επένδυση. Έπρεπε να επενδύστε όταν συνέβη το πρώτο κύμα πανδημίας; Έπρεπε να επενδύσετε στα σχολεία για λιγότερους μαθητές στις αίθουσες. Να επενδύσετε στα νοσοκομεία;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.