ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέργιος Καλπάκης: «Η ΝΔ καλύπτει με γελοίους ισχυρισμούς το φιάσκο στις Πρέσπες» (βίντεο)

Στέργιος Καλπάκης: «Η ΝΔ καλύπτει με γελοίους ισχυρισμούς το φιάσκο στις Πρέσπες» (βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου Στέργιου Καλπάκη αναφέρεται στην στάση της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης, αντί να προσπαθεί με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους αν θα φέρει τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή αν θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Ο κ. Γεωργιάδης, που προχθές ήταν στη Θεσσαλονίκη με δύο αναπληρωτές πρωθυπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση ‘θα αλλάξει τα δύο κρίσιμα σημεία που είναι η εθνικότητα και η γλώσσα’ στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι έχει ενημερώσει και τις ΗΠΑ για την πρόθεση αυτή.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα:

Έθεσε το ζήτημα αυτό στις συναντήσεις του με τον κ. Ζάεφ και τον κ. Πομπέο;

Αντί να προσπαθεί η ΝΔ με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης:

Θα ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική εξαπάτηση, όπως τον καλεί και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ;

Και φυσικά, θα φέρει άμεσα τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.