ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΣΥΡΙΖΑ: «Κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών έχει η κυβέρνηση»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών έχει η κυβέρνηση»

Για «κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών» κατηγορούν την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή τους, οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης.

Οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης κάνουν λόγο για «ατεκμηρίωτη σύγκριση του κόστους μετακίνησης των λεωφορείων των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών σε σχέση με αυτό των ΚΤΕΛ».

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση «να ξεπουλήσει μία κρίσιμη δημόσια υπηρεσία, όπως αυτή των αστικών μεταφορών» και κατηγορούν τον αρμόδιο υπουργό Κ. Α. Καραμανλή για «ανικανότητα να συντάξει και να υλοποιήσει ένα επαρκές και ασφαλές σχέδιο λειτουργίας των ΜΜΜ εν μέσω κορωνοϊού, η οποία έχει οδηγήσει στα καθημερινά φαινόμενα συνωστισμού των επιβατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ν.Δ. οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια Υγεία και το δημόσιο χρήμα. Είχε το χρόνο να προετοιμαστεί, αλλά δεν το έπραξε. Είτε από ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα. Ας διαλέξει» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.