ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Να λάβετε σοβαρά την πρότασή μας για την άσκηση του δικαιώματος μας για τα 12 μίλια»

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Να λάβετε σοβαρά την πρότασή μας για την άσκηση του δικαιώματος μας για τα 12 μίλια»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το «γάντι» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πέταξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για μια σειρά ζητημάτων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί της προτάσεως μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

«Κατηγορηθήκαμε γιατί μια τέτοια περίοδο καταθέσαμε μια πρόταση μομφής» ανέφερε προσθέτοντας πως αναστρέφει το ερώτημα του γιατί το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό.

Σημείωσε δε με νόημα πως δεν γνωρίζει εάν με τον τρόπο αυτό χαλάει τα σχέδια του πρωθυπουργού να «ανασχηματίσει» τον κ. Σταϊκούρα

«Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που η πανδημία είναι εδώ με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρων, τη στιγμή που δεν μπορείτε να στηρίξετε την οικονομία, τη χειρότερη στιγμή στα ελληνοτουρκικά, εσείς δεν έχετε άλλο νταλκά να είναι η προτεραιότητά σας ο πτωχευτικός κώδικας» ανέφερε.

Τα βέλη του εξαπέλυσε και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.

«Αισθάνεστε υπερήφανοι από την απολεσματικότητά σας» τόνισε και πρόσθεσε «Είστε περήφανοι για αυτό που συμβαίνει, αισθάνεστε άνετα;».

Τον κατηγόρησε ακόμη πως χωρίς καμία στρατηγική παρακολουθεί τις εξελίξεις ενώ απέτυχε να επιβληθούν κυρώσεις

Διερωτήθηκε δε τι θα κάνει η κυβέρνηση αν παραβιαστούν τα σύνορα που έχουν συμφωνηθεί και με την πρόσφατη συμφωνία με την Αίγυπτο.

«Είναι αδιανόητο να μην ξέρει η ελληνική αστυνομία που βρίσκεται» τόνισε αναφερόμενος στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παππά.

Ακόμη αναφερόμενος στις κατηγορίες που δέχτηκε από τον υπ. Πολιτικής Προστασίας, είπε πως άλλο είναι ο πατριωτισμός και άλλο ο εθνικισμός, γιατί όπως είπε, «οι εθνικιστές οδήγησαν στην τραγωδία της Κύπρου».

«Γι’ αυτό κύριε Χρυσοχοΐδη να προσέχετε τα λόγια σας. Υιοθετείτε όσα είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης;» πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

«Να λάβετε σοβαρά την πρότασή μας για την άσκηση του δικαιώματος μας για τα 12 μίλια» είπε επανερχόμενος στα εθνικά θέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς τον πτωχευτικό κώδικα δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήργησε ποτέ τον νόμο Κατσέλη και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ποινικοποιεί την φτώχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.