ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε την επίθεση των αυτόκλητων “τιμωρών” σε βάρος του πρύτανη της ΑΣΣΟΕ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε την επίθεση των αυτόκλητων “τιμωρών” σε βάρος του πρύτανη της ΑΣΣΟΕ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε επίσημα θέση για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΣΟΕ και τόνισε ότι οι νέοι στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και σε διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων “τιμωρών”, σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», τονίζει η ΕΠΕΚΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Το κόμμα σημειώνει ότι «οι νέες και οι νέοι στη χώρα μας δεν καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και σε διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους». «Αλίμονο!», προσθέτει, σχολιάζοντας ότι «αυτές είναι ενέργειες που ταιριάζουν σε μιμητές βιαιοτήτων και αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του ’60».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η νεολαία δυναμώνει τους αγώνες της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει τα μορφωτικά και εργασιακά της δικαιώματα». Υπογραμμίζει ότι «πρακτικές σαν και αυτή, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δυσφημούν το φοιτητικό κίνημα και εντάσσονται -ως μορφή και περιεχόμενο- αποκλειστικά και μόνο στο οπλοστάσιο της ακροδεξιάς, δεν έχουν καμία δικαιολογία και μας βρίσκουν αποφασιστικά αντίθετους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.