ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Π.Πολάκης κατέθεσε μόνος του στεφάνι στο πολυτεχνείο: Αγνόησε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Π.Πολάκης κατέθεσε μόνος του στεφάνι στο πολυτεχνείο: Αγνόησε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα η ημέρα ήταν γεμάτη ιδιαιτερότητες με προεξάρχουσες τις συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων του ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του ΚΚΕ για τους εορτασμούς του πολυτεχνείου.

Όμως η παρουσία του Π.Πολάκη στον χώρο του Πολυτεχνείου προκειμένου να καταθέσει λουλούδι στο μνημείο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πάρκο Ελευθερίας, στην οποία συμμετείχε πενηνταμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα είχε διπλό μήνυμα.

Ο βουλευτής Χανίων έφτασε με τη μηχανή του και ουσιαστικά «σύνδεσε με Κάιρο» την κομματική απόφαση να μην παρευρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο.

Σημειώνεται ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες η Κουμουνδούρου και ο Αλέξης Τσίπρας έκαναν σαφές ότι δεν θα παρευρεθούν στο Πολυτεχνείο λόγω του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων το τελευταίο διάστημα λόγω της ανάρτησής του με το γλέντι σε φιλικό σπίτι, εν μέσω απαγορευτικών μέτρων με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η κίνηση του Πολάκη προκάλεσε αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Χανίων να καλείται σε απολογία από το Πειθαρχικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να φανεί αν η σημερινή του κίνηση θα προκαλέσει κι άλλες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.