ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Χαρίτσης: « H ανάκαμψη της οικονομίας δεν επέρχεται αυτόματα μετά το lockdown»

Α.Χαρίτσης: « H ανάκαμψη της οικονομίας δεν επέρχεται αυτόματα μετά το lockdown»

O τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης στάθηκε στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας μετά το lockdown και τόνισε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.

«Τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων μειώθηκε κατά 15,8% κατά το 3ο τρίμηνο, δείχνουν τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας» αναφέρει σε σημερινή του δήλωση.

Επίσης τόνισε ότι «αποδεικνύουν ότι η ανάκαμψη της οικονομίας δεν επέρχεται αυτόματα μετά το lockdown, όπως προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση».

«Για να περιοριστεί η ύφεση και να επανέλθουμε σε αναπτυξιακή τροχιά χρειάζεται χρόνος και κυρίως ουσιαστική στήριξη της πραγματικής οικονομίας και της κοινωνίας», υπογραμμίζει και κάνει αναφορά στην «πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων με απευθείας ρευστότητα, τη στήριξη της εργασίας με κάλυψη του μισθολογικού κόστους και του εισοδήματος όσων πλήττονται από την κρίση», τονίζοντας ότι «είναι ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε το καθοδικό σπιράλ της ύφεσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό είναι το αίτημα της κοινωνίας, αυτή είναι η απαίτηση των παραγωγικών φορέων, αυτή είναι η επιλογή των περισσότερων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων με τη θλιβερή εξαίρεση της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο Αλ. Χαρίτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.