ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ε.Αχτσιόγλου : «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή με τις ανακοινώσεις Σταϊκούρα-Βρούτση»

Ε.Αχτσιόγλου : «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή με τις ανακοινώσεις Σταϊκούρα-Βρούτση»

Τις σημερινές ανακοινώσεις για τα νέα έκτακτα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων σχολίασε με έντονο ύφος η Έφη Αχτσιόγλου.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν, εκ νέου, τα ίδια μέτρα και σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή».

Η κ. Αχτσιόγλου υποστηρίζει, επίσης, ότι για το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων, ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, «αυτοθαυμαζόμενος για τις μεγάλες του επιτυχίες, το πετσόκομμά του».

Ολόκληρη η δήλωση Αχτσιόγλου

Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή, με τις υποτιθέμενες «νέες ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις» δήθεν εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη, από τους κυρίους Σταϊκούρα και Βρούτση.

Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Το μοναδικό καινούργιο που είπαν είναι ότι αντί για μέρισμα στα νοικοκυριά και τους εργαζόμενους που χειμάζονται από την κρίση, θα εφαρμόσουν ένα μέτρο αξίας 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,03% ΑΕΠ. Ούτε τα μισά, δηλαδή, από όσα έδωσαν στα ΜΜΕ και σκόπευαν να χαρίσουν στα φιλικά τους ΚΕΚ με το «σκόιλ ελικίκου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το δε δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων, ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, αυτοθαυμαζόμενος για τις μεγάλες του επιτυχίες, το πετσόκομμά του. Και εις ανώτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.