Συνεδρίασε η μία από τις δύο προεδρικές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίασε η μία από τις δύο προεδρικές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Κυριακής η μία από τις δύο προεδρικά τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η «Κίνηση Μελών».

Εισηγητές στην συνεδρίαση ήταν ο Νίκος Παππάς, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιάννης Μπαλάφας. Όλα τα στελέχη αναφέρθηκαν στην επόμενη μέρα του κόμματος, στο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να διεισδύει στην κοινωνία και στους μαζικούς φορείς ενώ επεσήμαναν ότι είναι απαραίτητο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, καθώς αποτελεί την «κυβερνώσα αριστερά».

Στην σύσκεψη συμμετείχε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας Ολγα Γεροβασίλη ενώ μέρος πήραν στην σύσκεψη ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, και οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης, Γιώργος Τσίπρας, Τρύφωνας Αλεξιάδης, Θεοδώρα Τζάγκρη, Γιάννης Μουζάλας, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ραλλία Χρηστίδη, Άννα Βαγενά, Κυριακή Μάλαμα, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Νεκτάριος Σαντορινιός, Χρήστος Γιαννούλης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Θάνος Μωραΐτης, Χαρά Καφαντάρη και άλλοι.

https://www.vimeo.com/500876670

Ακόμα πήραν μέρος πρώην υπουργοί και πρώην βουλευτές όπως ο Νίκος Τόσκας, Γιώργος Βασιλειάδης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Βασίλης Τσίρκας, Κώστας Παυλίδης, Γεώργιος Στέφος αλλα και η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Άννα Φιλίνη, ιστορικό πλέον στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς. Επίσης οι προερχόμενοι από τη ΔΗΜΑΡ Θανάσης Οικονόμου και Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως «παρατηρητής» φέρεται να συμμετείχε και ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.