ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: «H κοινωνία δεν αντέχει τρίτο κύμα παλινωδιών της κυβέρνησης – Οι καθυστερήσεις στον εμβολιασμό στοιχίζει ζωές»

ΣΥΡΙΖΑ: «H κοινωνία δεν αντέχει τρίτο κύμα παλινωδιών της κυβέρνησης – Οι καθυστερήσεις στον εμβολιασμό στοιχίζει ζωές»

Για ακόμη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό, ενώ στάθηκε στις καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς.

«Η κοινωνία και το ΕΣΥ δεν αντέχουν ένα τρίτο κύμα παλινωδιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «τη μία λέει ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις στον εμβολιασμό και την άλλη πως πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία πιο γρήγορα».

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «οι καθυστερήσεις στον εμβολιασμό στοιχίζουν σε ανθρώπινες ζωές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Η κοινωνία και το ΕΣΥ δεν αντέχουν ένα τρίτο κύμα παλινωδιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης τη μία λέει πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις στον εμβολιασμό και την άλλη πως πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία πιο γρήγορα. Το αυτονόητο αίτημα για επίσπευση της έγκρισης των υπόλοιπων εμβολίων δεν μπορεί να κρύψει τα λάθη και τις παλινωδίες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη:

Διαφήμιζε πως έχει σχέδιο για 1018 έτοιμα εμβολιαστικά κέντρα και τελικά, λόγω υποστελέχωσης, στέλνει τους ηλικιωμένους για εμβόλια σε νοσοκομεία, ακόμα και σε άλλα νησιά, διακινδυνεύοντας την υγεία τους.

Έταζε 2 εκατ. εμβόλια το μήνα και έχει καταφέρει σε 20 μέρες να κάνει μετά βίας 80.000.

Δεσμεύεται για 4 εκατ. εμβολιασμούς μέχρι το Μάρτιο και 70% των πολιτών ως τον Ιούνιο, ενώ ο ρυθμός εμβολιασμού παραμένει ανησυχητικά χαμηλός και οι καθυστερήσεις παρατείνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρνείται να αναλάβει πρωτοβουλία για άρση του καθεστώτος της πατέντας, όπως τον καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν διακεκριμένοι επιστήμονες, ώστε περισσότερες περισσότερες ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες να μπορούν να παράξουν μαζικά και πιο γρήγορα τα εμβόλια, αν και τον Απρίλιο αρθρογραφούσε υπέρ μίας τέτοιας προοπτικής. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει πως η κοινωνία και οι άνθρωποι του ΕΣΥ, τους οποίους στοχοποιεί η κυβέρνηση, δεν αντέχουν ένα τρίτο κύμα παλινωδιών. Οι καθυστερήσεις στον εμβολιασμό στοιχίζουν σε ανθρώπινες ζωές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.