ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΝΔ για συνάντηση Α.Τσίπρα με κυνηγούς: «Αυτό δεν λέγεται αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων»

ΝΔ για συνάντηση Α.Τσίπρα με κυνηγούς: «Αυτό δεν λέγεται αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων»

H Νέα Δημοκρατίας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

Σε σχόλιο της, με αφορμή τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αναζήτηση πεδίων αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δίνει στον κ. Τσίπρα την ευκαιρία επαφής με άγνωστες σε αυτόν μέχρι τώρα, κοινωνικές ομάδες. Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορηθήκαμε ότι είχε συνάντηση με το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, στους οποίους φυσικά, όπως και σε όλους με τους οποίους συναντάται, είπε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Απολύτως αναμενόμενο. Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί. Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.