ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα – Έχει κουράσει τους πολίτες»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα – Έχει κουράσει τους πολίτες»

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το σημερινό μπάχαλο που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση και την απαγόρευση του take away, κάτι που σχολίασε μέσω επίσημης τοποθέτησης.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για τις πραγματικές εστίες διασποράς. Ισχυρίζεται πως δεν κολλάει στα ΜΜΜ που στοιβάζονται οι άνθρωποι κάθε μέρα, δεν κολλάει στα σχολεία που άνοιξαν πάλι με αυξημένο αριθμό μαθητών, δεν κολλάει στα εργοστάσια που λειτουργούν χωρίς ελέγχους και τεστ. Κολλάει όμως εάν κάποιος θελήσει να περπατήσει μετά τις 6 το Σαββατοκύριακο», σχολιάζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «σε λίγες μέρες, όταν θα έχει γίνει πάλι η ζημιά, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα, αφού αυτά θα έχουν αποτύχει» και πως «η αποτυχία του έχει κουράσει τους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε κάθε περίπτωση πάντως ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος πως σε δημοκρατικά πολιτεύματα για να έχουν ισχύ τα μέτρα πρέπει να βγουν σε ΦΕΚ. Δεν αρκεί ο λόγος του αυτοκράτορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.