ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες για παραλείψεις που δεν τους ανήκουν»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες για παραλείψεις που δεν τους ανήκουν»

Με μία ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτηρίζει άβουλο παρατηρητή των εξελίξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλογίζει στην κυβέρνηση εμπόριο ελπίδας κάνοντας λόγο για «εξωπραγματικά νούμερα» αναφερόμενη σε δηλώσεις, όπως σημειώνει, του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου, σύμφωνα με τις οποίες θα είχαν έρθει στην Ελλάδα 25 εκατ. εμβόλια έως το τέλος Ιουνίου.

Στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες για παραλείψεις που δεν τους ανήκουν και είναι έτοιμος να τους χρεώσει το νέο του φιάσκο» ενώ αναφέρει πως για ένα πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών δεν υπάρχουν καν διαθέσιμα εμβόλια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πριν από λίγους μήνες ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος υποσχόταν 25 εκ εμβόλια ως το τέλος Ιουνίου. Αποδείχθηκε γρήγορα ότι επρόκειτο για εξωπραγματικά νούμερα και απλά έκανε εμπόριο ελπίδας.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να πράξουν το αυτονόητο: να εμβολιαστούν. Κι αυτό τη στιγμή που τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού, για ένα πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών δεν υπάρχουν καν διαθέσιμα εμβόλια.

Ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες για παραλείψεις που δεν τους ανήκουν και είναι έτοιμος να τους χρεώσει το νέο του φιάσκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί λοιπόν για εκκλήσεις καλό είναι εδώ και τώρα να λάβει τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς, να προχωρήσει σε συνταγογράφηση των τεστ και επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Τέλος, αντί για άβουλος παρακολουθητής της ευρωπαϊκής αποτυχίας στο ζήτημα των εμβολίων, να ενώσει τη φωνή της χώρας με τον ΠΟΥ και τις φωνές των υγειονομικών που ζητάνε άρση της πατέντας για τα εμβόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.