ΣΥΡΙΖΑ: «O κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος»

ΣΥΡΙΖΑ: «O κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για την πορεία της πανδημίας, υπογραμμίζει πως «είναι αυτονόητο με τόσα κρούσματα ημερησίως, παρά το αποτυχημένο 6μηνο λοκντάουν του κ. Μητσοτάκη, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται. Και είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία τα τηρεί».

«Ο μόνος που αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος, είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Από τις φιέστες πέρυσι που έλεγε πως νίκησε τον κορωνοϊό και τις διαρκείς παλινωδίες μέχρι τα κορoνογλέντια της Ικαρίας και τα ανεπαρκή self test στα σχολεία, που από δύο την εβδομάδα έγιναν ξαφνικά ένα, χωρίς κανείς να εξηγήσει γιατί», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Ο κ. Μητσοτάκης, που έχει καταστρατηγήσει ό,τι μέτρο έχει επιβάλει, οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.