ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τα δωρεάν 50 GΒ στους νέους που θα εμβολιαστούν

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τα δωρεάν 50 GΒ στους νέους που θα εμβολιαστούν

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία σχετικά με την δωρεάν κρατική παροχή κουπονιού Freedom Pass/ Data, για τα 50 GB σε κάθε νέο ηλικίας 15-17 ετών που επιλέξει να εμβολιαστεί.

Παράλληλα στην ίδια τροπολογία ορίζεται το νέο ύψος αμοιβής για κάθε διενεργούμενο εμβολιασμό ως εξής:

α) Για ιδιώτες ιατρούς:

  • Κατ’οίκον στο ποσό των 50 ευρώ όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο μιας δόσης και στα 30 ευρώ για κάθε δόση όταν διενεργείται εμβόλιο δύο δόσεων
  • Στο ιατρείο στο ποσό των 20 ευρώ όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο μιας δόσης και 15 ευρώ όταν διενεργείται εμβόλιο δυο δόσεων,

β) Φορείς υλοποίησης του Εθνικού προγράμματος εμβολιασμού

Στα 20 ευρώ όταν ο εμβολιασμός αφορά σε εμβόλιο μιας δόσης και στο ποσό των 15 ευρώ για κάθε δόση, εμβολίου δύο δόσεων συμπεριλαμβανομένων των αναλωσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος παρέχεται μέχρι 31/12/21 για λόγους υγείας και κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων η δυνατότητα σύναψης απευθείας αναθέσεων για αυτοδιαγνωστικά τεστ, παράτασης συμβάσεων προσωπικού ΙΔ.Ο.Χ που απασχολείται στους ΟΤΑ σύμφωνα με τον νόμο 4745/2020, παράτασης συμβάσεων προσωπικού καθαριότητας, απολύμανσης και φύλαξης των κτηρίων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.