ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολιγόλεπτο «τετ-α-τετ» Κ.Μητσοτάκη με τον Ν.Ανδρουλάκη στη Βουλή – «Θα σε περιμένω μετά τις γιορτές»

«Συγχαρητήρια για την εκλογή σου»

Ολιγόλεπτο «τετ-α-τετ» Κ.Μητσοτάκη με τον Ν.Ανδρουλάκη στη Βουλή – «Θα σε περιμένω μετά τις γιορτές»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ένα ολιγόλεπτο «τετ-α-τετ» με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή.

Συγκεκριμένα αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην αίθουσα των δημοσιογράφων προκειμένου να ευχηθεί για τις γιορτές που έρχονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην είσοδο ωστόσο είδε τον κ. Ανδρουλάκη και του είπε: «συγχαρητήρια για την εκλογή σου, θα σε περιμένω μετά τις γιορτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.