Ν.Βούτσης για ψηφοφορία εκλογικού νόμου: «Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες ή μη ψήφοι»

Ν.Βούτσης για ψηφοφορία εκλογικού νόμου: «Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες ή μη ψήφοι»

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με τον εκλογικό νόμο ξεκαθάρισε ότι μια στήριξη από ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου δεν θα είναι καθόλου απορριπτέα από την κυβέρνηση τουναντίον θα είναι καλοδεχούμενη.

«Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» ήταν η τοποθέτηση του κ. Βούτση μετά από σχετικη ερώτηση στην οποία πρόσθεσε ότι «η Βουλή λειτουργεί με 300 και ποτέ δεν αφαιρέθηκε καμία ψήφος από καμία μεριά».

Έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή» συμπλήρωσε ότι «αλλά επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε άμεσα δια του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου  ότι «αν ο κ. Βούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με την Χρυσή Αυγή δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Νόμιζω ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.