Η έντονη αντιπαράθεση Κεγκέρογλου – Χριστοδουλοπούλου για τον Δρίτσα (vid)

Η έντονη αντιπαράθεση Κεγκέρογλου – Χριστοδουλοπούλου για τον Δρίτσα (vid)

«Αν θέλετε μπορούμε να μην μιλήσουμε και καθόλου κυρία πρόεδρε. Οι προηγούμενοι υπερέβησαν όλα τα όρια με την ανοχή σας. Μιλούσε ο κ. Δρίτσας επτά λεπτά και δεν τολμήσατε να του πείτε μία κουβέντα», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, απευθυνόμενος στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Όχι. Τα έχω σημειώσει όλα. Δεν μίλησε επτά λεπτά. Μίλησε τεσσεράμισι λεπτά», απάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

 

«Εντάξει στον κύριο Δρίτσα, δικαιολογημένα δεν μπορείτε να πείτε μία κουβέντα» , είπε ο κ. Κεγκέρογλου, με την αντιπρόεδρο της βουλής να του απαντά: «Δεν έχω κανένα θέμα να ξέρετε. Και μην το χρησιμοποιείτε αυτό, δεν είναι προς τιμήν σας. Εφαρμόζω τον κανονισμό. Θέλετε τον χρόνο του κ. Δρίτσα;». 

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.