Άγριος καυγάς Γιακουμάτου-Πουλάκη on air

Άγριος καυγάς Γιακουμάτου-Πουλάκη on air

Άγριος καυγάς… on air ξέσπασε σήμερα (6/7) το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Mega, ανάμεσα στον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη.

Η συζήτηση αφορούσε τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο, με τον κ. Γιακουμάτο να τονίζει ότι η «Η Αριστερά μιλά για απλή ανόθευτη αναλογική. Δεν μιλάει για το 3%. Αυτή την ανόθευτη δεν την θέλετε».

Όταν ο κ. Πουλάκης ρώτησε «για ποια Αριστερά μιλάτε», ο βουλευτής της ΝΔ του απάντησε: «Την πραγματική, όχι την τραβεστί».

Αυτή η έκφραση… άναψε τα αίματα, με τον γγ του Υπουργείου Εσωτερικών να ζητάει σε έντονο ύφος άμεση απόσυρση της συγκεκριμένης λέξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε καμία περίπτωση δεν είναι Αριστερά, φέρνοντας ως παράδειγμα τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, για τον οποίο είπε: «Ο Κατρούγκαλος δεν είναι αριστερός, δηλώνει αριστερός. Μεγαλύτερη δεξιούρα, νεοφιλελεύθερη, από αυτόν δεν υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.