Αγρια κόντρα στη Βουλή -Λοβέρδος: «Είσαι υπουργός προπαγάνδας» -Παππάς: «Πέφτεις σε συνεχείς γκάφες»

Αγρια κόντρα στη Βουλή -Λοβέρδος: «Είσαι υπουργός προπαγάνδας» -Παππάς: «Πέφτεις σε συνεχείς γκάφες»

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα του νόμου των τηλεοπτικών αδειών. 

Ο κ. Λοβέρδος για ακόμη μία φορά χαρακτήρισε τον κ. Παππά ως υπουργό προπαγάνδας, που παραβιάζει και αλλοιώνει την πραγματικότητα. 

«Δίνετε εξετάσεις σε κάποιους που θέλουν να χαρούν με την τοποθέτησή σας», του απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Λοβέρδο ότι στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών πέφτει σε συνεχείς γκάφες και πατάει πεπονόφλουδες.

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών προχωράει κανονικά και στις 14 Ιουλίου θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. 

Αναφερόμενος στην επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου για το τηλεοπτικό φάσμα, ο κ. Παππάς είπε ότι όσοι βιάστηκαν να τη συνδέσουν με το θέμα των αδειών έπεσαν έξω, καθώς η Κομισιόν με αναφορά της ξεκαθάρισε ότι αυτή η επιστολή δεν έχει σχέση με το θέμα των αδειών. 

Αντιθέτως, ο κ. Λοβέρδος επέμεινε ότι η επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου σχετίζεται άμεσα με το θέμα των τεσσάρων αδειών που θέλει να δώσει η κυβέρνηση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γίνεται σαφές ότι με την επιστολή Έτινγκερ παρεμβαίνετε αυθαίρετα καθορίζοντας μόνον 4 άδειες και παραβιάζετε την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. Δεν μιλάω αυθαίρετα αλλά συγκεκριμένα και ο αριθμός των αδειών που έχετε ορίσει είναι αυθαίρετος. Όταν, μάλιστα, η επιτροπή τηλεπικοινωνιών έχει δηλώσει διά του πρόεδρου της ότι είναι δυνατόν να αδειοδοτηθούν ακόμη και 10 τηλεοπτικοί σταθμοί». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.