ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με ευρεία πλειοψηφία αλλά μακριά από τις 200 ψήφους εγκρίθηκε επί της αρχής το εκλογικό νομοσχέδιο

Με ευρεία πλειοψηφία αλλά μακριά από τις 200 ψήφους εγκρίθηκε επί της αρχής το εκλογικό νομοσχέδιο

Ψηφίσθηκε επί της αρχής ο εκλογικός νόμος από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με πλειοψηφία 162 βουλευτών. Ευρεία, αλλά μακριά από τον κυβερνητικό στόχο των 200. 

Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, σύνολο 162 βουλευτές. Καταψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι (101 βουλευτές), ενώ η Χρυσή Αυγή (18 βουλευτές), επιφυλάχθηκε και το ΚΚΕ (15 βουλευτές) δήλωσε παρών.

Κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την στάση του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία υποστήριζαν ότι είναι «παγιδευμένο στην αναποτελεσματική του στρατηγική».

«Κρατάμε το ότι η Φώφη θέλει αλλαγή του εκλογικου νόμου» υποστηρίζουν και σημειώνουν ότι σήμερα το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί ως αποσπασματικό κάτι που επί της ουσίας είναι ίδιο με την πρόταση που είχε καταθέσει η Χ. Τρικούπη επί ηγεσίας Βενιζέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Φώφη ζητά διάλογο, αφού όμως ήρθε στο Μαξίμου και συμφώνησε», υποστηρίζουν, ενώ εκτιμούν ότι μέχρι την τελική ψηφοφορία στη Βουλή, υπάρχει ακόμα δρόμος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.