ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Παναγούλης: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση αποστατών για ψήφιση του εκλογικού νόμου»

Σ.Παναγούλης: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση αποστατών για ψήφιση του εκλογικού νόμου»

Αποστάτες για την στήριξη του εκλογικού νόμου εκτίμησε ο κ. Στάθης Παναγούλης ότι αναζητεί η κυβέρνηση ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν θα ψηφίσει θετικά τις προωθούμενες διατάξεις εκτός του άρθρου που δίνει δικαίωμα ψήφου στα 17 έτη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μάλιστα είχε και έντονο διάλογο με τον παριστάμενο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή όταν ο δεύτερος αντέδρασε στις αναφορές περί «Ιουλιανών».

«Ήταν ατόπημα η σημερινή σας δήλωση ότι έως τις 20 Ιουλίου υπάρχει πολιτικός χρόνος για τους 3 βουλευτές που σας λείπουν. Η 15η Ιουλίου έπεφτε Παρασκευή ενώ τώρα πέφτει Παρασκευή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης για να απαντήσει ο υπουργός: «Με αδικείς. Τι κάνουμε; Αποστασίες επιδιώκουμε; Με αδικείς. Με αυτά που είπα εννοούσα τα κόμματα τα προοδευτικά που πρέπει να το ξανασκεφτούν».

Πάντως, ο κ. Παναγούλης κατά την συζήτηση του νομοσχέδιου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής υπογράμμισε ότι θα καταψηφίσει επί της αρχής, θα υπερψηφίσει το άρθρο για την ψήφο στα 17 έτη ενώ θα δηλώσει «παρών» στο άρθρο για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε δε: «Φέρτε την απλή και αγνή αναλογική και θα τα ψηφίσω όλα» εξηγώντας ότι εκτός από την κατάργηση του μπόνους επιθυμεί να καταργηθεί και το όριο 3% για την είσοδο στην Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.