ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεχίζεται η κόντρα Π. Σκουρλέτη και Γ. Μανιάτη για την ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ [φωτό]

Συνεχίζεται η κόντρα Π. Σκουρλέτη και Γ. Μανιάτη για την ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ [φωτό]

Άσπονδους εχθρούς θυμίζουν ο νυν κι ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι οποίοι διασταύρωσαν εκ νέου σήμερα Πέμπτη τα ξίφη τους με αφορμή αυτή τη φορά τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ.

Αφορμή για τη νέα οξύτατη κόντρα μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Γιάννη Μανιάτη, αποτέλεσε η κατηγορία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση και ο Υπουργός ξεπουλάνε τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ, την πρώτη μέσω πρόσληψης τεχνικού συμβούλου έως το Σεπτέμβριο, που σύμφωνα με τον κο Μανιάτη προβλέπει το τεχνικό μνημόνιο με τους Θεσμούς για την πώληση του 17% της ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ μέσω της ένταξης του 51% του δημοσίου στο νέο Υπερταμείο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης σηκώνοντας το γάντι αντεπιτέθηκε κατηγορώντας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις, ενώ αναφερόμενος σε μία αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα ο κ. Μανιάτης με τον Κώστα Σκρέκα από τη ΝΔ, σχολίασε ειρωνικά: «Σας συνιστώ κύριε Μανιάτη να πάτε και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε οικογενειακό σύμβουλο, που να ειδικεύεται σε νεοφιλελεύθερες οικογένειες».

«Δεν απαντήσατε σε τίποτα. Προφανώς εσείς χρειάζεστε οικογενειακό σύμβουλο με τον κύριο Καμμένο για να είναι πιο αγαπημένη η συνύπαρξή σας», ανταπάντησε στο ίδιο ύφος ο Γιάννης Μανιάτης κι από εκεί και πέρα άναψαν τα αίματα.

«Το κάνει συνέχεια αυτό ο κ. Μανιάτης να με διακόπτει. Τον χαρακτηρίζει η απρεπής συμπεριφορά του. Μάθετε επιτέλους να συμπεριφέρεστε κοινοβουλευτικά», φώναξε ο κ. Σκουρλέτης.

Επιχειρώντας, δε, να αποκρούσει τις κατηγορίες περί ξεπουλήματος της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, ο Υπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον συνομιλητή του κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι εκείνο είχε ψηφίσει την ιδιωτικοποίηση του 61% του ΑΔΜΗΕ και τη μικρή ΔΕΗ που ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε.

«Δεν υπάρχει κανένας σύμβουλος για τη ΔΕΗ κι για τον ΑΔΜΗΕ καμία πρόβλεψη για να πάει στο Υπερταμείο», διαβεβαίωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, αλλά ο κ. Μανιάτης επέμεινε. «Ο κύριος υπουργός ψεύδεται. Το τεχνικό συμπληρωματικό μνημόνιο έχει μέσα τον ΑΔΜΗΕ και σύμβουλο για τη ΔΕΗ», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καταθέτοντας στα πρακτικά τα σχετικά όπως είπε έγγραφα. «Να μου το φέρετε να το δω κι εγώ. Μέσα από τι παραμορφωτικούς φακούς τα βλέπετε όλα αυτά;», σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης κι εκεί έλαβε τέλος η μονομαχία τους. 

Φωτογραφίες των εγγράφων του τεχνικού μνημονίου που κατέθεσε ο κ. Μανιάτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.