ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Από αύριο ο εκλογικός νόμος στην Ολομέλεια της Βουλής

Από αύριο ο εκλογικός νόμος στην Ολομέλεια της Βουλής

Στην Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρεται από αύριο, Τρίτη, η μάχη για τον νέο εκλογικό νόμο. Αν και η αριθμητική δείχνει πως δύσκολα θα συγκεντρωθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται προκειμένου ο νέος εκλογικός νόμος να ισχύσει από την επόμενη αναμέτρηση, ο πρωθυπουργός θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια, καθώς η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι ίσως καταφέρει να εξασφαλίσει τις 3 ψήφους που υπολείπονται. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί η κρίσιμη ψηφοφορία.

Πληροφορίες δεν αποκλείουν να πέσουν από την κυβερνητική πλευρά στο τραπέζι  και άλλες προτάσεις κατά τη διήμερη συζήτηση στη Βουλή -ωστόσο οι γνωρίζοντες λένε ότι ο βασικός κορμός παραμένει και αφορά στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, στην καθιέρωση ψήφου για τους 17ηδες και διατήρηση του ορίου για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή το 3%.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.