ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άγρια» κόντρα στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες: H φράση του Ν.Σαντορινιού που «άναψε» φωτιές

«Άγρια» κόντρα στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες: H φράση του Ν.Σαντορινιού που «άναψε» φωτιές

Μια φράση στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού προς τους βουλευτές της ΝΔ ότι «εκπροσωπείτε τους καναλάρχες» έβαλε «φωτιά» στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά την δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων.

Ο Δημήτρης Σταμάτης (ΝΔ) σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε από τον βουλευτή να ανακαλέσει και χαρακτήριζε «απαράδεκτη» τη θέση του. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητούσε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής.

Οργισμένος και ο Κώστας Τζαβάρας (ΝΔ) προειδοποιούσε ότι και εκείνος μπορούσε να ασχημονεί ωστόσο, όπως έλεγε δεν του επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά η αγωγή του. Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι όποιος έχει τέτοια συμπεριφορά θα καταλήξει στον «σκουπιδοντενεκέ».

Ο πρόεδρος της επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. «Σε θέματα δεοντολογίας η ευθιξία είναι κατανοητή» είπε αποδίδοντας ωστόσο στον κ. Σαντορινιό διάθεση πολιτικής κριτικής.

Ο τελευταίος ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς συγνώμη αποσύροντας την επίμαχη φράση. Κατηγόρησε πάντως του βουλευτές ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι για τον υπέρογκο δανεισμό του που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια «Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί γιατί το μαχαίρι μπαίνει στο κόκαλο» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σταμάτης επέμεινε πάντως στα περί βίαιης προσβολής χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα σπέκουλα τα περί υπέρογκου δανεισμού. «Να πέσουν οι τόνοι» κάλεσε τους συναδέλφους του ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ και ο Κώστας Τζαβάρας είπε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ισχυρισμοί ότι η ΝΔ είναι εκπρόσωπος των καναλαρχών και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκπρόσωποι του θεού που ήρθαν να κάνουν επανάσταση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.