Όλες οι…παράξενες εμφανίσεις γυναικών πολιτικών στη γιορτή της Δημοκρατίας (φωτο)

Όλες οι…παράξενες εμφανίσεις γυναικών πολιτικών στη γιορτή της Δημοκρατίας (φωτο)

Η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας μετατράπηκε με το πέρασμα των χρόνων σε μια πολιτική πασαρέλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φέτος, ήταν η πρώτη φορά που η γιορτή πραγματοποιήθηκε με μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην εξουσία και ορισμένοι εκπρόσωποί της προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ποιες κυρίες όμως  έφεραν αρνητικές εντυπώσεις για τα στιλιστικά τους ατοπήματα; 

Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως τη δροσερή πρωταθλήτρια κολύμβησης που μας χάριζε κάποτε απλόχερα διακρίσεις, έκανε κάποια λάθη βασικά. Η Ελένη Αυλωνίτου, φόρεσε ότι πιο επίσημο είχε η ντουλάπα της. Φόρεσε επίσης ασημένια παπούτσια και σε αξεσουάρ και κοσμήματα, αυτό που λέμε “την Άρτα και τα Γιάννενα” και βάφτηκε πρόχειρα, όπως βαφόταν κάποτε τα κορίτσια στις πισίνες, για να παραλάβουν το μετάλλιό τους, στις τελετές απονομής. Το σύνολο ακολουθεί την τάση που θέλει trend τη δαντέλα.Όμως το συγκεκριμένο φόρεμα απαντάται σε γάμους επαρχίας, συνήθως από τα κοντινά συγγενικά πρόσωπα που θέλουν να τιμήσουν το γεγονός. Απλά η δαντέλα θέλει προσοχή κάτι που δεν συνέβη στην παρακάτω εικόνα. 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου φόρεσε ένα λιτό μαύρο φόρεμα, αλλά ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με χρυσά σανδάλια, σαν κι αυτά που φοράνε τα κοριτσάκια στις επιδείξεις του μπαλέτου. Επίσης φόρεσε,άσπρο καλσόν μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Η Θεανώ Φωτίου από την άλλη έβαλε άσπρο σακάκι, το οποίο φαινόταν σαν να μην της καθόταν καλά και για να τραβήξει τα βλέμματα πράσινες γόβες οι οποίες δυστυχώς για εκείνη έβγαζαν μάτι. 

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ αν και στο σύνολο φαίνεται πολύ σικ θα μπορούσε ίσως να αποφύγει τις πέρλες στο λαιμό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.