ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γνωστός πολιτικός ερωτεύθηκε παρουσιάστρια και τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει την εξαγριωμένη σύζυγο

Γνωστός πολιτικός ερωτεύθηκε παρουσιάστρια και τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει την εξαγριωμένη σύζυγο

Θύμα των συχνών τηλεοπτικών του εμφανίσεων έπεσε γνωστός πολιτικός που ερωτεύθηκε την παρουσιάστρια και τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει την εξαγριωμένη σύζυγο.

Tο «ροζ» σκάνδαλο αποκαλύπτει εφημερίδα με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει:

Ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι αρκετά χρόνια στο προσκήνιο και θεωρείται εκπρόσωπος της παλαιάς φρουράς. Είναι επικοινωνιακός, με καυστικό λόγο, αγαπητός και σχεδόν πάντα είχε ανοιχτές τις πόρτες των τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι παντρεμένος, έχει παιδιά και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει δικαιώματα όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Όμως αυτό που συνέβη τους τελευταίους μήνες μέσα στο πλατό τηλεοπτικού σταθμού άλλαξε τα δεδομένα. Ο πολιτικός ερωτεύθηκε την παρουσιάστρια συγκεκριμένης εκπομπής, στην οποία συμμετείχε αρκετά συχνά ως καλεσμένος για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα. Οι τεχνικοί της εκπομπής αντιλήφθηκαν σχετικά γρήγορα πώς ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον παντρεμένο πολιτικό υπήρξε μια ιδιαίτερη χημεία. Κλεφτές ματιές, χαμόγελα αμηχανίας on air και συζητήσεις σε πολύ ζεστό κλίμα κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών break συνέθεταν ένα σκηνικό που ξεπερνούσε μια αμιγώς επαγγελματική συνύπαρξη. Τελικά το φλερτ εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν φλογερό έρωτα.

Τα μυστικά ραντεβού

Η παρουσιάστρια και ο πολιτικός άρχισαν να βγαίνουν. Φυσικά δεν εμφανίζονταν στα κοσμικά στέκια της Αθήνας, αφού αμέσως θα γίνονταν αντιληπτοί τόσο από τους συναδέλφους τους, πολιτικούς και δημοσιογράφους, αλλά ακόμη και από τον απλό κόσμο. Οι δυο τους επέλεγαν να πηγαίνουν σε έρημα μέρη μακριά από το κέντρο της πόλης, αφού κανείς από τους δύο δεν ήθελε τουλάχιστον στην παρούσα φάση να γίνει γνωστός ο παράνομος δεσμός τους. Όμως όπως συμβαίνει στην πλειονότητα αυτών των ερωτικών ιστοριών, κάποια στιγμή ένα λάθος ή μια απλή συγκυρία βάζει στο προσκήνιο και την άλλη πλευρά, που στην περίπτωσή μας είναι η εδώ και πολλά χρόνια σύζυγος του πολιτικού.

Ζήτησε διαζύγιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η απατημένη σύζυγος έμαθε για το παραστράτημα του πολιτικού και έγινε έξαλλη. Δεν περίμενε έπειτα από τόσα χρόνια αυτήν την αντίδραση από τον άνθρωπο που αγάπησε και έκανε οικογένεια μαζί του. Του ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Ο πολιτικό προσπαθεία τώρα να κατευνάσει τα πνεύματα και να πείσει τη σύζυγό του να αποσύρει την αίτηση, αφού ένα διαζύγιο θα του προκαλέσει προβλήματα και στη δημόσια εικόνα του αλλά και στη σχέση με τα παιδιά του. Η παρουσιάστρια από την πλευρά της δεν μιλά σε κανέναν για την περιπέτειά της και έχει αφήσει σε εκείνον όλες τις πρωτοβουλίές για να επανέλθει η ηρεμία. Μέχρι αυτή την στιγμή, όμως η σύζυγος του πολιτικού είναι έξαλλη και με τους δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.