Με διαδικαστικά θέματα ξεκινά η σημερινή Εξεταστική Επιτροπή για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ στην Βουλή

Με διαδικαστικά θέματα ξεκινά η σημερινή Εξεταστική Επιτροπή για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ στην Βουλή

Με διαδικαστικά θέματα ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ – στην οποία θα καταθέσει ο Παναγιώτης Ψυχάρης – καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής Σ. Φάμελλος δημοσιοποίησε επιστολή του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη με την οποία ζητά να μην παραστεί στην επιτροπή να καταθέσει επειδή για το δάνειο ύψους 960.000 ευρώ που έχει λάβει κι εκ των οποίων τα 138.000 ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα διεξάγεται προανακριτική εξέταση.

Η πλειοψηφία συντάχθηκε με την άποψη ότι θα πρέπει να κληθεί ο κ. Κουρτάκης στην επιτροπή και να καταθέσει όσα υποστηρίζει στην επιστολή του. Παράλληλα, προς τα μέλη της επιτροπής εστάλη επιστολή του βουλευτή Νίκου Νικολοπουλου η οποία κοινοποιήθηκε και προς τον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία αναφέρει ότι ο Γ. Αλαφούζος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του ύστερα από την επίκαιρη ερώτηση που έκανε στην βουλή για την αναμετάδοση της εικόνας της ΕΡΤ τον Δεκαπενταύγουστο.

Τελικά, η επιτροπή αποφάσισε την επόμενη Τετάρτη να κληθεί ο κ. Κουρτάκης. Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης ζήτησε να κληθεί στην επιτροπή ο κ. Καλογρίτσας «για να μάθουμε πώς ο Πάνος Καμμένος διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος του» είπε σχετικά με την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.