“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν στην Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης με τους Χ. Σπίρτζη και Π. Σκουρλέτη

“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν στην Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης με τους Χ. Σπίρτζη και Π. Σκουρλέτη

Οξύτατη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τους υπουργούς Πάνο Σκουρλέτη και Χρήστο Σπίρτζη. 

 Ο κ. Γεωργιάδης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα  και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους έβαλε κατά πάντων  σε μια εφ όλης της ύλης επίθεση.

 Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Περιβάλλοντος είπε  ότι κάνει τα πάντα για “την καρέκλα” για να προσθέσει στο ίδιο ύφος “Αν σας βάλουν να πάρετε πίσω το νόμο για τη ΔΕΣΦΑ θα παραιτηθείτε κ. Σκουρλέτη; Γελάτε; Κι εγώ για γέλιο ρώτησα δεν πίστευα ότι θα παραιτηθείτε στα αλήθεια”. 

 Μάλιστα ανέβασε και άλλο τους  λέγοντας  “Ανθρωπάκια πολιτικά είστε” με τον Πάνο Σκουρλέτη με οργισμένο ύφος να του ζητά  μάταια να ανακαλέσει. “Δεν ανακαλώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί μια ζωή έκανες αγώνα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και έρχεσαι και τα δίνεις όλα. Μας διαχωρίζει μια καρέκλα που αφήσαμε. Παραιτήσου κι εσύ αν διαφωνείς..”  του απάντησε  ο κ. Γεωργιάδης. 

Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο του τον Χρήστο Σπίρτζη λέγοντας ότι «πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα για να καταλήξει χαρακτηρίζοντας αξιοθρήνητο. τον υπουργό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σπίρτζης από τη πλευρά του έκανε λόγο για προσπάθεια σπίλωσης με λάσπη στον ανεμιστήρα υποστηρίζοντας ο κ. Καλογρίτσας δεν πήρε κανένα έργο από τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.