ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα κόντρα Ά.Γεωργιάδη – Χ.Σπίρτζη

Νέα κόντρα Ά.Γεωργιάδη – Χ.Σπίρτζη

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του άδωνι Γεωργιάδη και του υπό υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Με αφορμή τόσο τις χθεσινές αναφορές του κυρίου Γεωργιάδη ότι είναι λαμόγιο όσο και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκαν με τον κύριο καλογρίτσα προκειμένου να δημιουργηθεί φιλικό προς το κόμμα κανάλι.

« Δικό σας ευρωβουλευτής είναι ο κύριος Κούλογλου και δικό σας κουμπάρος είναι ο κ.Καλογρίτσας και εσείς του δώσατε τα έργα. Κύριε Σπίρτζη μην σας ακούσω ξανά να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ εσείς είστε

το πιο παλιό και πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ να κατηγορείτε εσείς το ΠΑΣΟΚ γελάνε και τα μανταλάκια.»

Ο υπουργός Υποδομών πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη ΝΔ αλλά και τα μέσα ενημέρωσης ενώ έστρεψε τα βέλη του ακόμα και κατά του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου αποκαλώντας τον συνεργάτη και κουμπάρο του κυρίου Καλογρίτσα. «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με συγκεκριμένα κανάλια και συγκεκριμένους επιχειρηματίες ρίχνουν συνεχώς λάσπη και στο πρόσωπό μου και στην κυβέρνηση. Αυτή είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του  σήμερα με το ΠΑΣΟΚ του χθες, το ΠΑΣΟΚ της σοσιαλιστικής κατεύθυνσης με το ΠΑΣΟΚ της δεξιάς και το νεοφιλευθερισμού δεν έχει καμία σχέση. Από το υπουργείο Υποδομών η εταιρεία του κυρίου καλογρίτσα δεν έχει πάρει ούτε ένα έργο όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Ο κύριος Καλογρίτσας έχει και σε σας επαφές, ο συνέταιρος του είναι το δεξί  χέρι του προέδρου σας  και κουμπάρος του είναι  ο κύριος Θεοδωρικάκος της GPO.

Και επιτέλους αποφασίστε ή  ο κύριος Καλογρίτσας έχει πάρει όλα αυτά τα έργα τα δάνεια τα λεφτά και έχει λεφτά και θα έπαιρνα κανάλι, ή έρχεται και συμμετέχει ισότιμα στο διαγωνισμό γιατί αυτό γίνεται και βγαίνει εκτός αν δεν πληροί τους όρους και τις συνθήκες του διαγωνισμού.

Τις φρασεολογίες του κυρίου Γεωργιάδη περί λαμόγιου και αρχιλαμόγιο δεν τις  επιστρέφουμε γιατί  δεν έχουμε αυτό το πολιτικό  επίπεδο μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίο».

Γεωργιαδης: «Ο Σπίρτζης για να σώσει τον εαυτό του κατέστρεψε το αφήγημα των τελευταίων πέντε ετών οτι  εμείς δίναμε τα έργα στους φίλους μας εργολάβους, είναι αξιοθρήνητος.

Αν συμφωνεί ότι άλλο το παλιό ΠΑΣΟΚ άλλο το νέο πρέπει να μας πει τι εννοεί όταν λέει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελλάδα για 40 χρόνια σε πιο αναφέρεστε στο παλιό ή στο νέο ΠΑΣΟΚ. Εσείς είστε το νέο στην Ελλάδα ο αρχιΠασόκος;

Γιατί πήρε δάνειο ο Καλογρίτσας από την τράπεζα Αττικής έχει καμία σημασία ότι πήγαινε στις προεκλογικές ομιλίες του κυρίου Παππά; Σας πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη είστε αξιοθρήνητος τρέμετε σαν το ψάρι».

Μάλιστα ο υπουργός υποδομών κατηγορώντας εκ νέου τη ΝΔ ανέφερε ότι όλη η συζήτηση γύρω από την τράπεζα Αττικής γίνεται επειδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να πληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει από τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Σπίρτζης: «Σας προκαλούμε να φέρετε εδώ και πολύ καιρό κάτι συγκεκριμένο  από αυτά που μας κατηγορείτε όχι λάσπη στον ανεμιστήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήπως όλα αυτά γίνονται γιατί τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην τράπεζα Αττικής δεν εξυπηρετούνται και δεν είναι διασφαλισμένα; όλη αυτή η λάσπη υπάρχει για να μην καταγγελθούν τα δάνεια των κομμάτων σας στην τράπεζα που κατηγορείται ως ΣΥΡΙΖΑ bank. Πληρώνετε τις δόσεις ή ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα. Να πληρώσετε και κανένα φράγκο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.