ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας : Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να βυθιστεί στο σκοτάδι

Α.Τσίπρας : Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να βυθιστεί στο σκοτάδι

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ με φόντο τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός απαντώντας στην οξύτατη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το στίγμα των προθεσεών του με μια φράση του Χένγκελ: στο σκοτάδι όλες οι αγελάδες φαίνονται μαύρες αλλά δεν είναι, για να συμπληρώσει με έμφαση ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να βυθίσετε τη χώρα στο σκοτάδι. Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω σε ότι αφορά την υπόθεση με την αδειόδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση τους είπε ότι δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα έχετε βγει στα κεραμίδια για να υπερασπιστείτε  το πιο σκοτεινό δίκτυο εξουσίας που δημιούργησαν οι καναλάρχες μαζί με τις τράπεζες και τα δικά σας κόμματα.» για να ανεβάσει στη συνέχεια τους τόνους λέγοντας πως τολμάτε να κουνάτε το δάχτυλοεσείς τα κόμματα της Ζήμενς, του Χριστοφοράκου του Τσοχατζόπουλου, των υποκλοπών , της παράγκας του ποδοσφαίρου. Ο κ. Τσίπρας ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας και ειδικά για την θετική κατάληξη που θα έχει η υπόθεση του χρέους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.