ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ. Γεννηματά: Οι αλλαγές στην Παιδεία που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνά το ξήλωμα της προδικτατορικής Δεξιάς

Φ. Γεννηματά: Οι αλλαγές στην Παιδεία που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνά το ξήλωμα της προδικτατορικής Δεξιάς

Οξύτατη κριτική στην Κυβέρνηση σε δύο ταμπλό άσκησε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο της προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία. Ο πρώτος στόχος της κριτικής της ήταν η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών όπου για ακόμη μια φορά ζήτησε τη παρέμβαση του εισαγγελέα για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αναφερόμενη στις αλλαγές που προωθούνται στη Παιδείας επέκρινε την κυβέρνηση ότι μας γυρίζει χρόνια πίσω και ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στην Εκπαίδευση ξεπερνούν ακόμη και το ξήλωμα που έκανε στην Παιδεία και η προδικτατορική δεξιά όπως είπε χαρακτηριστικά. Δεν έλειψαν όμως και τα βέλη προσωπικα προς τον υπουργό Παιδείας για τον οποίο άφησε αιχμές ότι κατά καιρούς τον χρησιμοποιεί επικοινωνιακά ο πρωθυπουργός, υπονοώντας την πρόσφατη αντιπαράθεση με την Εκκλησία και πως τώρα που πήρε μεγάλες διαστάσεις ο Πρωθυπουργός, όπως είπε, “δεν δίστασε να τον κρεμάσει στα μανταλάκια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.