Γεωργιάδης και Λοβέρδος κατά της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

Γεωργιάδης και Λοβέρδος κατά της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι δύο βουλευτές στάθηκαν ιδιαίτερα στα όσα κατήγγειλε σήμερα ο Πάνος Λαζαράτος με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και την απροσδόκητη διακοπή της συνεδρίαση του ΣτΕ που θα αποφάσιζε για τη συνταγματικότητα της ρύθμισης.

«Ο κ. Παππάς κανονικά θα έπρεπε να λέει πάρτε το υλικό από τις κάμερες να δείτε πόσο καθαροί είμαστε», είπε ο κ. Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «καταλαβαίνει ο κόσμος ότι όταν 47 άνθρωποι έχουν περάσει χωρίς έλεγχο στη γ.γ. Ενημέρωσης, τότε ο δήθεν αδιάβλητος διαγωνισμός κατεδαφίζεται σαν χάρτινος πύργος, γι’ αυτό δεν ήθελαν να δούμε το βίντεο».

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για «στημένο παιχνίδι», τονίζοντας πως «θα έδιναν τις άδειες εκεί που θελαν», ενώ έστρεψε τα βέλη του και στον επιχειρηματία Γιάννη Καραγεώργη που αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. «Αυτό που κάνουν τώρα το έστηναν ένα χρόνο πριν με τον Καραγεώργη. Θελαν να ελέγξουν το τηλεοπτικό τοπίο. Θελαν να αρπάξουν τον Alpha γιατί είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι», δήλωσε.

«Με τον Τσίπρα κινδυνεύει η δημοκρατία μας», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Από τη μεριά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για πράγματα που μπορούν να γίνουν «μόνο σε χώρα εκτός Ε.Ε.».

«Η κα Γεννηματά αναρωτήθηκε γιατί αυτές οι αθλιότητες δεν έχουν ευαισθητοποιήσει ένα δικαστικό λειτουργό. Για να κάνει καλά τη δουλειά της η δικαιοσύνη δεν πρέπει ούτε να την επαινεί ο πολιτικός ούτε να της υπαγορεύει τι να κάνει», είπε και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία που ξέρουμε στη Ευρώπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το συμβάν στο ΣτΕ, ενώ ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε πώς «ένα σώμα εν ολομέλεια αποφασίζει να διακόψει μια συνεδρίαση με τέτοιο μεγάλο ενδιαφέρον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.