E.Βενιζέλος κατά Π.Καμμένου στη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή

E.Βενιζέλος κατά Π.Καμμένου στη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή

Αφορμή για μία ακόμη άγρια κόντρα, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πάνο Καμμένο, στη Βουλή, αποτέλεσαν τα όσα είπε ο υπουργός Αμυνας, για την οικογένεια της συζύγου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε ”αλητάμπουρα” όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου.

Οταν πήρε τον λόγο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως η φύση του τον οδηγεί σε προσβολές και χυδαιότητες.

«Πριν από 40 χρόνια, στη Νομική Θεσσαλονίκης γνώρισα και παντρεύτηκα την γυναίκα μου. Προέρχεται από την πολυμελή συντηρητική οικογένεια Μπακατσέλου της βόρειας Ελλάδας. Ανήκουν όλοι στη ΝΔ και έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα μπορούσε να το είχε πληροφορηθεί αυτό ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Είπαμε ποτέ εμείς για την οικογένεια Φιλίππου της πρώτης συζύγου του, την οικογένεια Τζούλη της δεύτερης συζύγου του, για τον πατέρα ή τους συγγενείς του; Να ρωτήσει, να μάθει να σέβεται τον χώρο από τον οποίο προέρχεται, που έγλυφε και προσκυνούσε επί χρόνια. Αυτό αφορά και την υπόθεση Βγενόπουλου», συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε «Αν θέλει να κάνει ερωτήσεις για τον κ. Καλογρίτσα, να τις απευθύνει στους κ.κ. Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη. Αρκετά!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Μπακατσέλος είναι συγγενής σας, τι να κάνουμε;», του απάντησε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος, ενώ όταν η μεταξύ τους αντιπαράθεση πέρασε στο ζήτημα των υποβρυχίων, αντέδρασε ο Νίκος Βούτσης, παρατηρώντας «Αυτή η συζήτηση έχει γίνει 10 φορές εδώ μέσα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.