Στουρνάρας: Ο Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα

Στουρνάρας: Ο Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα

Επίθεση κατά του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εξαπέλυσε ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια στα ΜΜΕ και τα κόμματα.

Ο κ. Προβόπουλος είχε αφήσει υπόνοιες για τις κινήσεις της ΤτΕ και του κ. Στουρνάρα για το τραπεζικό σύστημα. Είχε πει στην Επιτροπή ότι ο ίδιος δεν θα δημοσιοποιούσε ένα πόρισμα και θα το πήγαινε στον εισαγγελέα αθόρυβα γιατί έτσι κάνει τη δουλειά του.

Η απάντηση του κ. Στουρνάρα ήταν ότι: «Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν του βγήκαν οι προβλέψεις». «Αν ήμουν στη θέση του, θα πρόσεχα» επισήμανε με νόημα.

Ο κ. Στουρνάρας συνέχισε την επίθεση κατά του προκατόχου του λέγοντας: «Ο κ. Προβόπουλος αν ήθελε μπορούσε να καθαρίσει την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής. Δεν το έκανε και το έκανα εγώ».

Ο επικεφαλής της ΤτΕ αναφέρθηκε στις τραπεζικές δανειοδοτήσεις των κομμάτων από το 2000 έως σήμερα, διαβεβαιώνοντας ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

«Δεν μπορώ να πω αν ήταν σωστές ή λαθεμένες, καθώς απόφαση πρέπει να κρίνεται με βάση τα δεδομένα της εποχής» εξήγησε. Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι «υπάρχουν πάντα αδυναμίες, καθώς κανένας δεν είναι τέλειος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.