ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν στη Εξεταστική Στουρνάρας-Νικολόπουλος

“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν στη Εξεταστική Στουρνάρας-Νικολόπουλος

Νέο επεισόδιο είχαμε στην Εξεταστική Επιτροπή όπου καταθέτει ο Διοικητής της ΤτΕ αυτή τη φορά με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο οποίος επιχείρησε να εγκαλέσει τον κ. Στουρνάρα για τις συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα της πολιτικής, οικονομικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου στο «δώμα» της ΤτΕ.

Όπως ήταν φυσικό τα αίματα άναψαν με τον Γιάννη Στουρνάρα να απαντά σε έντονο ύφος: «Όποιους καλώ στην τράπεζα είναι δικό μου θέμα. Δεν θα μου πείτε εσείς ποιον θα καλέσω».

Αμέσως μετά η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου με τον Νίκο Νικολόπουλο να φωνάζει πως «Με τα λεφτά των Ελλήνων καλείς όποιους θέλεις στην Τράπεζα της Ελλάδος».

Χαρακτηριστικο της έντασης είναι ο διάλογος που ακολουθεί :

Γ.Σ: Και εσένα σε πληρώνει ο λαός … Να τα αφήσεις αυτά σε ξέρουμε.

Ν.Ν: Πάντα διορισμένος ήσουν … Άντε παιδί του σωλήνα ….

Γ.Σ.: Αυτά είναι γελοιότητες… Ντροπή σου. Μετά από τη ψύχραιμη παρέμβαση του προεδρείου οι τόνοι έπεσαν.

Τότε ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας «την επόμενη φορά που θα προκληθώ θα πάψω να είμαι του σαλονιού». Για να εισπράξει την άμεση ειρωνική απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου «στα μαρμαρένια αλώνια» χωρίς αυτή τη φορά όμως να σηκώσει το γάντι ο Γιάννης Στουρνάρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο νωρίτερα ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε ότι η αναφορά που έκανε περί ψυχολογικών προβλημάτων του Γιώργου Προβόπουλου ήταν ένα αστείο το οποίο δεν μπόρεσε να επισημάνει εξ αιτίας της έντασης που προκλήθηκε με τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.