Ο Γ. Στουρνάρας ” δίνει” τον Γ. Βαρουφάκη ως υπεύθυνο για την εκροή κεφαλαίων

Ο Γ. Στουρνάρας ” δίνει” τον Γ. Βαρουφάκη  ως υπεύθυνο για την εκροή κεφαλαίων

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο Γιάννης Στουρνάρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο οποίος καταθέτει συνεχώς επί ένα επτάωρο.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Διοικητή της ΤτΕ μπήκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Απαντώντας  σε ερώτηση  του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Παπαδόπουλου, γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων, έδειξε ώς κύριο υπέυθυνο τον Γιάννη Βαρουφάκη διότι εξαιτίας του η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 4 Φεβρουαρίου σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα.

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και τους είπε ότι είναι υπουργός οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας.  ¨

Οταν μάλιστα ο κ. Στουρνάρας  τους είπε “μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας”  του απάντησαν ότι  «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός οικονομικών».

Καταλήγοντας  ο κ. Στουρνάρας είπε πως ο  Γιάνης Βαρουφακης τους έπεισε ότι με αυτόν υπουργό οικονομικών δεν υπάρχει επιστροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Στουρνάρας προκάλωντας την έκπληξη των μελών της επιτροπής  οτι έστελνε επιστολές στην κυβέρνηση για τον Βαρουφάκη λέγοντας  χαρακτηριστικά «Τι άλλο να έκανα; Επαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα: “Μαζέψτε τον”

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.