ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλή: Την ερχόμενη Τετάρτη η διάσκεψη των προέδρων για συγκρότηση του ΕΣΡ (upd)

Βουλή: Την ερχόμενη Τετάρτη η διάσκεψη των προέδρων για συγκρότηση του ΕΣΡ (upd)

Εν αναμονή της αυριανής απόφασης του ΣτΕ για τη νομιμότητα του διαγωνισμού εκχώρησης τηλεοπτικών αδειών, η κυβέρνηση έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τοπίο στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Στη Διάσκεψη των Προέδρων ο κ. Βούτσης ενημέρωσε τα μέλη της ότι ξεκίνησε συνεννοήσεις με τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα του ΕΣΡ και ότι θα υπάρξει αποφασιστική συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πρόεδρος της Βουλής δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, ξεκαθάρισε όμως ότι η Διάσκεψη των Προέδρων την ερχόμενη Τετάρτη θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία. Άφησε, βέβαια, να εννοηθεί πως θα γίνουν αλλαγές, καθώς όπως ανέφερε έχει περάσει χρόνος από την προηγούμενη πρόταση και μπορεί κάποιοι που είχαν προταθεί να μην είναι πλέον διαθέσιμοι.  

Ελπίζω σε ευτυχή κατάληξη, προσέθεσε και αναφέρθηκε στο έργο που έχει μπροστά του το ΕΣΡ: να ελέγχει τη λειτουργία των νέων καναλιών και να προχωρήσει στις περιφερειακές και ραδιοφωνικές άδειες. Ο κ. Βούτσης δεν μίλησε για θεματικές και δεν ρωτήθηκε, καθώς την ώρα που μιλούσε για το θέμα τον κάλεσε στο κινητό του η κυρία Γεροβασίλη και αποχώρησε από την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε προλάβει, όμως, να πει ότι το νέο ΕΣΡ θα προικοδοτηθεί με τα απαραίτητα μέσα για να μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή του κατά το γαλλικό πρότυπο. Ανεξάρτητες αρχές με ψέματα δεν γίνονται, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.