ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βήμα-βήμα από το Ποτάμι προς την ΝΔ οδηγείται ο Ιάσων Φωτήλας

Βήμα-βήμα  από το Ποτάμι προς την ΝΔ  οδηγείται ο Ιάσων Φωτήλας

Tην ώρα που οι φήμες οργιάζουν πως ο βουλευτης του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας βρίσκεται με κάτι παραπάνω από το “ένα πόδι” στην ΝΔ, ο ίδιος με δημόσιες παρεμβάσεις του αφενός υποστήριζει ότι δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία αφετέρου όμως φροντίζει να δημιουργεί τις προυποθέσεις που να συντηρούν στην επικαιρότητα τις εν λόγω φήμες.  Μιλώντας στο ρ/φ του Βήματος υποστήριξε πως :

“Το Ποτάμι, θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία ενός διαλόγου με τη ΝΔ, στη βάση συγκεκριμένων συγκλίσεων, ο οποίος θα μπορούσε να φέρει μία μετεκλογική συνεργασία των δύο αυτόνομων δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί αυτού, έξι μήνες τώρα, Το Ποτάμι, έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Μπήκε σε μία διαδικασία διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να βγει χαμένο, μετά το αναπόφευκτο ναυάγιο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μην έχει ξεκάθαρο λόγο και συγκεκριμένες θέσεις”.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.