Για τηλεοπτικό σόου κατηγορεί τους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ ο Πολάκης

Για τηλεοπτικό σόου κατηγορεί τους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ ο Πολάκης

Πυρά κατά των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης όταν πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής για να υπεραμυνθεί της τροπολογίας του υπουργείου η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ υποστηρίζουν ότι με την ρύθμιση αυτή ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ και την νομιμοποίηση των ιδιωτικών ασθενοφόρων.

«Δίνουμε 12 εκ στο ΕΚΑΒ και βγαίνουν και μιλάνε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης για να προσθέσει με το γνωστό του ύφος «Είπαν ότι πάμε για ιδιωτικοποίηση των διακομιδών. Και αναφέρονται σε διάταξη του 99. Η Χριστοφιλοπούλου που ήταν τότε; Στο ΚΟΔΗΣΟ;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν φυσικό από το στόχαστρο του υπουργού δεν γλύτωσαν ούτε οι σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων που πολιορκούν συμβολικά από το πρωί την Βουλή με ασθενοφόρα «Η κινητοποίηση ήταν τηλεοπτικό σόου γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα έχουν πλέον ρόλο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης εκφράζοντας τη πρόθεσή του να μην κάνει βήμα πίσω.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.