ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θύελλα στην Εξεταστική με αιχμή τις οροθετικές επί υπουργίας Λοβέρδου

Θύελλα στην Εξεταστική με αιχμή τις οροθετικές επί υπουργίας Λοβέρδου

Οξύτατο επεισόδιο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων οροθετικών γυναικών προκλήθηκε στην Εξεταστική ανάμεσα στον πρόεδρό της Σωκράτη Φάμελλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο κατά την εξέταση του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλη.

Ο κ. Λοβέρδος ρώτησε τον κ. Λιαρέλη αν θα δημοσιοποιούσε προσωπικά δεδομένα που τα απαγορεύει ο νόμος. «Δεν θα το έκανα ακόμη και αν ο νόμος το επέτρεπε» απάντησε ο κ. Λιαρέλης. «Θα δημοσιοποιούσατε προσωπικά δεδομένα οροθετικών γυναικών;», ρώτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία αναφερόμενη στην υπόθεση που είχε γίνει επί υπουργίας Λοβέρδου, αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Ο κ. Λοβέρδος απαίτησε να πάρει το λόγο επί προσωπικού, ο κ. Φάμελλος του είπε ότι δεν υπάρχει προσωπικό καθώς δεν υπήρξε αναφορά στο όνομά του αλλά του έδωσε το λόγο για ένα λεπτό προκειμένου να αναπτύξει τη θέση του. Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για συκοφαντία, υπαινίχθηκε προσφυγή στη Δικαιοσύνη και υποστήριξε ότι προσβάλλεται η τιμή και η προσωπικότητά του.

Ο κ. Φάμελλος του επεσήμανε ότι δεν υπάρχει προσωπικό και αναφορά στο όνομά του ή στην τότε ιδιότητά του, αλλά ο κ. Λοβέρδος απαιτούσε να μιλήσει ξανά και φώναζε ότι «φιμώνεται η φωνή του», ενώ χτυπούσε και το χέρι του στο έδρανο. «Ζητώ την συναδελφική αλληλεγγύη σας» έλεγε απευθυνόμενος στους βουλευτές και τους ζητούσε να μην πάρουν τον λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον λόγο τον δίνει ο πρόεδρος» του επεσήμανε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς που περίμενε να μιλήσει. «Δεν θέλω για ένα γινάτι να τινάξετε την Επιτροπή στον αέρα και δεν ξέρω γιατί το κάνετε», είπε ο κ. Φάμελλος στον κ. Λοβέρδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.