Στον Εισαγγελέα η επιστολή-καταγγελία εργαζομένων εφημερίδας για τα δάνεια

Στον Εισαγγελέα η επιστολή-καταγγελία εργαζομένων εφημερίδας για τα δάνεια

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την νομιμότητα των δανείων που έλαβαν κόμματα και ΜΜΕ από τις Τράπεζες, Σωκράτης Φάμελλος, μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής και των μελών θα διαβιβάσει στον εισαγγελέα την επιστολή-καταγγελία των εργαζομένων της εφημερίδας «Απογευματινή».

Όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος, η επιστολή των εργαζομένων της εφημερίδας είναι πολύ σημαντική σε σχέση με την λειτουργία και το σκοπό της Εξεταστικής, καθώς αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την δανειοδότηση της εταιρίας.

Στην επιστολή καταγγέλλονται, τόσο τα δάνεια της εφημερίδας, τα οποία συνδέονται με προσωπικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εταιρίας, όσο και η διαδικασία πτώχευσης, η οποία απορρίφθηκε από την δικαιοσύνη ως δόλια.

Ταυτόχρονα ο κ. Φάμελλος έκανε γνωστό, ότι έχει αποστείλει ήδη την επιστολή και στην ΤτΕ προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών των εργαζομένων και να αποστείλει το πόρισμα της στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.