ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζωντανά η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του ΕΣΡ – Ο Ν. Βρούτσης προτείνει τον Α. Κουτρομάνο (βίντεο)

Ζωντανά η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του ΕΣΡ – Ο Ν. Βρούτσης προτείνει τον Α. Κουτρομάνο (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, πρότεινε για την θέση του Προέδρου του ΕΣΡ τον Αθανάσιο Κουτρομάνο, που αποτελούσε επιλογή της ΝΔ.

Με ανακεφαλαίωση των όσων έχουν προηγηθεί στις διασκέψεις των προέδρων της Βουλής στην προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ ξεκίνησε την ομιλία του στην έκτη διάσκεψη, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Ο κ.Βούτσης έκανε ειδική αναφορά -χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά- στον κ.Κουτρομάνο που αποτελεί πρόταση της ΝΔ, αλλά και στον κ.Βασίλη Μουλόπουλο, λέγοντας ότι έχει πλέον διαμορφωθεί μία πρόταση που κατατίθεται, πλέον, στη διάσκεψη των προέδρων, σημειώνοντας ότι από την πλευρά του, προσήλθε με διάθεση «να είναι η σημερινή η τελευταία διάσκεψη» και να προχωρήσει η συγκρότηση του νέου ΕΣΡ, ώστε πολύ γρήγορα να προχωρήσει και η διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Για το θέμα του αριθμού των αδειών, σημείωσε ο κ.Βούτσης, το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού. 

Δείτε ζωντανά:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.