ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ. Κρεμαστινός για Αλ. Τσίπρα: «Πρέπει να δεχθούμε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζει τακτική Χότζα»

Δ. Κρεμαστινός για Αλ. Τσίπρα: «Πρέπει να δεχθούμε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζει τακτική Χότζα»

Με τον Χότζα παρομοίωσε τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τις εξαγγελίες του για τα νησιά ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, υποστηρίζοντας ότι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες για τον ΦΠΑ «παγώνουν» την αύξηση, που ο ίδιος επέβαλε.

Ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νίσυρο, είπε πως «καλό θα ήταν να επισκεφθεί την Κω, που βρίσκεται λίγα μίλια από τη Νίσυρο, για να διαπιστώσει το πώς ζουν οι άνθρωποι μέσα στα hot spots και πώς αντιδρά η τοπική κοινωνία.

Οι συνθήκες διαμονής είναι επιεικώς άθλιες, σε ένα δωμάτιο μπορείς κανείς να βρει και δέκα ανθρώπους να ζουν. Το μέγα όμως πρόβλημα είναι γιατί να δημιουργηθούν αυτές οι συνθήκες στα νησιά μας, όπου ο τουρισμός ανθούσε και ποια θα είναι η επίλυση του προβλήματος».

«Δυστυχώς, πρέπει να δεχθούμε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζει τακτική Ναστραντίν Χότζα, ο οποίος, αφού έβαλε όλα τα ζώα της αυλής μέσα σε ένα δωμάτιο και οι συνθήκες για τον ιδιοκτήτη ήταν αφόρητες, ο Ναστραντίν Χότζας έβγαλε από μέσα μερικές κότες και άφησε τα γαϊδούρια, τις αγελάδες, τις κατσίκες και έπειτα ρώτησε τον ιδιοκτήτη: “Δεν είσαι τώρα καλύτερα;”. Ο ιδιοκτήτης απάντησε: “Ναι, τώρα είμαι καλύτερα”. Ο Ναστραντίν Χότζας γύρισε προς τον κόσμο και είπε: “Είδατε τι κάνω εγώ για να βοηθήσω τον άνθρωπο;”. Ο πρωθυπουργός επέβαλε τον ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, στο ύψος του 24%, αγνοώντας το καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ. Αυτό το νομοθέτησε» είπε σε άλλο σημείο, για να συμπληρώσει: «Ακόμα και ο προϋπολογισμός που ψήφισε η κυβέρνηση πριν μερικές μέρες το περιλαμβάνει. Τώρα υπόσχεται ότι θα αναστείλει τον ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα για άγνωστο χρόνο. Μήπως μέχρι τις εκλογές, για να επανέλθει ο ΦΠΑ θριαμβευτικά μετά τις εκλογές;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατάφεραν να αποκρούσουν τις απαιτήσεις των δανειστών για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και επανέλαβε: «Η αύξηση του ΦΠΑ των νησιών δεν πρέπει απλώς να ανασταλεί, πρέπει να καταργηθεί. Αυτή είναι η σωστή θέση, γιατί ο αυξημένος ΦΠΑ θα καταστρέψει τελείως την οικονομία των νησιών. Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν κατήργησε την αύξηση, αλλά την πρότεινε από μόνος του στους δανειστές μεταξύ των μέτρων εκείνων που του είχαν ζητήσει να λάβει. Αυτή είναι η αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.