Αποβλήθηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Μον Παρνές από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Αποβλήθηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Μον Παρνές από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Πανικός επικράτησε στην αίθουσα της Βουλής με αποτέλεσμα την αποβολή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Mont Parnes στην συζήτηση της επιτροπής οικονομικών για το θέμα της μετακίνησης του καζίνο σε άλλη περιοχή της Αττικής.

Ο Ηλίας Κόκκαλης, που εκπροσωπούσε τους εργαζομένους, άρχισε να φωνάζει «προβοκάτσια, αφήνετε στο δρόμο 2.000 εργαζομένους», προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου της οικονομικής επιτροπής, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος του ζήτησε με έντονο ύφος να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Κόκκαλης αντέδρασε έντονα στην ανακοίνωση της Κατερίνας Παπανάτσιου ότι αποσύρεται το άρθρο που αφορούσε στην μεταφορά του εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. «Προβοκάτσια, προβοκάτσια, τι είναι αυτά, αφήνετε στον δρόμο 2.000 εργαζόμενους», φώναξε ο Ηλίας Κόκκαλης ακούγοντας την υφυπουργό Οικονομικών να ανακοινώνει την απόσυρση του άρθρου.  Οι αναφορές του σε «προβοκάτσια» προκάλεσαν αντιδράσεις με τον πρόεδρο της επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα να τον «αποβάλλει» από την αίθουσα. «Φεύγεις… Προβοκάτσια ποιος έκανε; Η υπουργός ή εμείς;», είπε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του «Mont Parnes» και συνέχισε: «Σε παρακαλώ σου είπα, βγες έξω, εδώ είναι Βουλή».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την αποχώρησή του, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε να πεταχτούν στο δρόμο 2.000 εργαζόμενοι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.