ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζεται ο… καβγάς Άδωνι-Πολάκη (φωτό, βίντεο)

Συνεχίζεται ο… καβγάς Άδωνι-Πολάκη (φωτό, βίντεο)

Μέχρι και… μαντινάδες ενέπνευσε στους χρήστες του twitter η σκληρή κόντρα Παύλου Πολλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

«Ο αδωνις κι ο πολακης

μαλώσανε πολλάκις

ποιος είναι το γαϊδούρι

και ποιος τους πρώτη μούρη.

( Μα είναι και οι δυο τους

απλά ένα καλαμπούρι)»

Οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής διχάστηκαν, με κάποιους να τάσσονται υπέρ του πρώτου και άλλους υπέρ του δεύτερου. 

Όμως, ισχυρή ήταν και η παρουσία μίας τρίτης τάσης, που εξέφραζε τη δυσφορία της για το γεγονός πως η συγκεκριμένη αντιπαράθεση έλαβε χώρα στη Βουλή. 

Άλλοι, το έριξαν στις… δημοσκοπήσεις:

«ειναι ο πολακης γαιδουρι??? #γαιδουρι_Πολακη #Καμια_συναινεση #Germanos #Zouraris Σοιμπλε #shoppingstar Νισυρο

Ποταμι Αδωνις #aekfans

ναι ειναι…

οχι δεν ειναι…

μου ειναι αδιαφορος»

Η κόντρα στη Βουλή…

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πολιτικοί προσέφεραν… αρκετή πρώτη ύλη. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» αντέταξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

" width="560">

 

Πολάκης: Εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε..

«Εμείς δεν προσκυνήσαμε σε αυτή την ζωή. Δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έγινες εσύ για να γίνεις πιο μνημονιακός και πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από όσα έχει στην αυλή του» συνέχισε ο κ. Πολάκης. «Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούνε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιος θα διοριστεί σε βαστούνε. Ένα σύστημα που το ταϊζατε με 6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;» έκλεισε την τοποθέτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Γεωργιάδης: «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!»…

«Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Αν δεν τα φέρετε θα σου κάνω μήνυση. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.  «Ή θα φέρεις τα χαρτάκια τώρα ή θα γίνει εδώ της Κρήτης! Δεν παίζει με την τιμή και την υπόληψή μου κανένας» εξερράγη ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι. Από εμένα δεν κρύβεσαι Πολάκη!».

Μανωλίδου:  «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου»…

Το θυμό της Ευγενίας Μανωλίδου προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter και με πίκρα, αναρωτιέται: «Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.