ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βουλή: Την Τετάρτη η ψήφιση της τροπολογίας για τον ΦΠΑ στα νησιά

Βουλή: Την Τετάρτη η ψήφιση της τροπολογίας για τον ΦΠΑ στα νησιά

Για την ερχόμενη Τετάρτη, στις επτά το απόγευμα, μετατίθεται η ψήφιση της τροπολογίας για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση, μετά το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πολυνομοσχέδιο (Πτωχευτικός Κώδικας, ηλεκτρονικές συναλλαγές, οικειοθελής δήλωση για αδήλωτα εισοδήματα κ.α.) στο οποίο ενσωματώθηκε η εν λόγω τροπολογία, ψηφίστηκε και στα άρθρα και τις τροπολογίες του, κατά πλειοψηφία.

Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε όλες τις τροπολογίες, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ρυθμίσεις που ήθελε να στηρίξει, λόγω του τρόπου νομοθέτησης εκ μέρους της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, «Βιώνουμε τον απόλυτο εξευτελισμό της νομοθετικής διαδικασίας», καθώς, όπως τόνισε, από τις 15 τροπολογίες που κατατέθηκαν στο πολυνομοσχέδιο, οι 10 κατατέθηκαν απόψε εκπρόθεσμα. Διευκρίνισε ωστόσο ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.