Πολάκης και Γεωργιάδης εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης (φωτό)

Πολάκης και Γεωργιάδης εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης (φωτό)

Εμβόλιο κατά της γρίπης έκαναν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα στη Βουλή.

Το συνεργείο εμβολιασμού του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται στη Βουλή προκειμένου να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη όσοι βουλευτές, ευρωβουλευτές ή υπάλληλοι του κοινοβουλίου επιθυμούν. Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη στα πλαίσια της συμβολικής συμμετοχής της Βουλής στην καμπάνια για την ευαισθητοποίηση υπέρ του εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

«Η Βουλή των Ελλήνων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση του ΚΕΕΛΠΝΟ για συμμετοχή της στην εκστρατεία του Κέντρου για την ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού, θα υποδεχθεί ειδικό συνεργείο το οποίο θα εμβολιάσει προαιρετικά μέλη του Κοινοβουλίου, πρώην Βουλευτές, Ευρωβουλευτές καθώς και υπαλλήλους της Βουλής.

Η ενέργεια θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού και ιδιαιτέρως των ομάδων υψηλού κινδύνου, καθώς, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, η εμβολιαστική κάλυψη παρουσιάζει κάμψη με αποτέλεσμα η εποχική γρίπη να προσβάλλει μεγάλο αριθμό Ελλήνων, οδηγώντας συχνά σε σοβαρή νόσηση ενώ σε αρκετές περιπτώσεις -που συνήθως ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου- στοιχίζουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές».

Δείτε τις φωτο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.