ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ολιγόλεπτη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη στους διαδρόμους της Βουλής σε χαλαρή διάθεση – Αντάλλαξαν ευχές, μίλησαν για μπάλα

Ολιγόλεπτη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη στους διαδρόμους της Βουλής σε χαλαρή διάθεση – Αντάλλαξαν ευχές, μίλησαν για μπάλα

Χαλαροί και χαμογελαστοί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν μία σύντομη συζήτηση στους διαδρόμους της Βουλής.

Οι δυο τους συναντήθηκαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, μετά από την ψηφοφορία για τροπολογία για τον ΦΠΑ στα νησιά. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα, αλλά μίλησαν και για ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είδα ότι έπαιξες ποδόσφαιρο σήμερα. Εβαλες κανένα γκολ;», ρώτησε ο πρωθυπουργός τον αρχηγό της ΝΔ, αναφερόμενος στον αγώνα με την εθνική αστέγων, στον οποίο μετείχε. «Εντάξει, ό,τι μπορέσαμε κάναμε», του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας του εξομολογήθηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί πια να παίζει ποδόσφαιρο, επειδή έχει κάνει επέμβαση στο πόδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.